22/07/22

Det selvsåede

Rart at være tilbage efter en ordentlig omgang maveinfektion. Haven har klaret sig fint uden mig, men jeg har savnet mit daglige havearbejde. Masser at lave og masser at se på, men jeg har især glædet mig over de planter, som udnytter små tomme pladser i køkkenhaven til at så sig selv. Nogle får lov ti at blive stående - det er så hyggeligt!

10 kommentarer:

 1. Ja det er godt, når noget selvsår sig de rigtige steder. Øv med maveinfektion :( håber du er helt ovre det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg er nødt til at være hård mht. hvor det selvsåede må blive stående. Mange må lade livet. Tak, det går fremad med helbredet.

   Slet
 2. Uff maveinfektion i en hedebølge, ikke spor sjov. Håber du er kommet helt over det.
  De selvsåede planter har nu en vis charme, de kan komme de mest skøre steder. Hos mig kommer de næsten altid udenfor bedene. Det er meget sjældent der er luft og plads nok inde i bedene. Så ofte har jeg "minibede" uden for bedene på gårdspladsen eller gangene. Det er nu tit jeg fisker dem op, og flytter til et mere praktisk sted.
  hilsner Gunvor

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Gunvor, det går meget bedre nu. Det selvsåede kan ende de mest underlige steder, og jeg har tit svært med at bestemme mig om de må blive stående eller de skal fjernes. :-)

   Slet
 3. Ja, hurra for det selvsåede! Forhåbentligt er du ovre dit maveonde.

  SvarSlet
  Svar
  1. Enig! :-) Jeg kører lidt på halvkraft endnu men det går bedre. :-(

   Slet
 4. Selvsådde planter må en jo bare glede seg over. God bedring med magen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er altid en fornøjelse at se dem dukke op! Tak, Marit!

   Slet
 5. Håber du er helt på dupperne igen, for det har da været en længere affære. Dejligt at kunne nyde haven og de små overraskelser efter en kedelig afbrydelse! Det ser ud til at trives i haven, og de selvsåede kan da heldigvis flyttes hen hvor der mangler noget.

  Hilsner fra Ulla

  SvarSlet
 6. Tak, Ulla! Der går altid lidt tid før kræfterne er helt tilbage men at nusse rundt i haven er helbredende! :-) Ja dejligt med nogle gratis planter, vi kan flytte rundt på.

  SvarSlet