07/07/22

Vekslende julivejr

Heldigvis har de seneste par uger budt på både sol og skyer og regn. Så der er masser af glade planter og en glad haveejer. Der er også en del ukrudt men det tager den glade haveejer med!

10 kommentarer:

 1. Fine billeder fra din have, ukrudtet er svært at undgå, så ja det må vi tage med.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Ja ukrudtet er en del af haven lige som alle de andre planter.

   Slet
 2. Det er i grunnen det samme været her, og det skifter stadig. Flotte bilder fra hagen din, og nydelig farge på valmuen! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Marit! Ja vejret er meget skiftende for tiden. Jeg er også meget glad for valmuens farve.

   Slet
 3. Så fine hosta.. Og en lækker farve valmuen har.
  tja, ukrudt må vi tage med når vi har have. Men når bedene er vokset til og dækket, så har ukrudtet trange vilkår.
  hilsner Gunvor

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja hostaer er dejlige planter - jeg bliver ved med at købe nye! Du har ret i, at ukrudtet har svært i de etablerede bede, som er dækket med planter. Det er kun de første år i et nyt bed som giver lidt arbejde.

   Slet
 4. Skønne billeder fra din have. Jeg forstår du er tilfreds! Det grønne billede med Hosta er virkelig kønt, og jeg kan se du også er faldet for det gyldne Hakonegræs, som jeg selv nyder her i haven. Dine valmuer ligner dem jeg har fået som frø fra Lisbeth på Samsø. Dejlig farve! - og navnlig sammen med det røde løv.

  Hilsner fra Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have! Ja det gyldne Hakonegræs er fantastisk til at give et modspil til andre planter. Jeg fik også valmuefrø fra en anden. Kan det passe at det oprindeligt kom fra Claus Dalby? Hvert år sørger jeg for at tage frø fra planten med den mørkeste farve.

   Slet
 5. Som Ulla faldt jeg også for hostaerne i selskab med den japanske skovgræs. Dine mandstro har en smuk blå farve. Det er en dejlig staude, men hos mig vælter den altid, og jeg synes ikke det er let at binde den op, så det ser pænt ud.

  Hilsen Elna

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg bliver så glad når jeg ser de store hostablade sammen med skovgræsset. Fint modspil. Den mandstro er helt elektrisk så blå den er - det er lidt svært at se på billedet. Min får også en staudeholder til at holde den op. Hvis jeg får den på plads først på sommeren vokser planten lidt rundt om så den er i hvert fald lidt skjult.

   Slet