24/07/22

Sidst men ikke mindst

Noget af det sidste som kommer i blomst i haven er krukkerne med de brændte farver. Når de endelig går i gang, så fortsætter de indtil sept./okt. Første billede er fra 14 dage siden og den anden er fra i dag. En nyhed i gruppen i år er Rosa 'Hot Chocolate'. Tak til de blogskrivere, som har skrevet om den. Den er jeg blevet helt vildt med! :-)

10 kommentarer:

 1. Selv tak - jeg kan godt forstå, du er vild med Hot Chocolate, den har en fantastisk flot farve. Alt det andet du viser er nu også flot. Jeg har kun en georgin, det er den med det mørke løv, så mon ikke den er som din, den blomstrer ikke endnu. Echinaceaen er også flot.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Jeg er også meget glad for de georginer med det mørke løv. Echinaceaen, som hedder Sunseekers Orange, fandt jeg på Lundagers Gartneri.

   Slet
 2. Fin opstilling. Hot Chocolate passer perfekt ind.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Marie! Ja Hot Chocolate gør sig godt i denne samling.

   Slet
 3. Så flott rose du har fått deg! Nydelig farge på den. Nydelig solhatt også.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja rosen har sådan en flot farve og står så fint i en krukke sammen med de andre planter.

   Slet
 4. Ja de brændte farver er et must i sensommerhaven. Jeg elsker dem. Men da min have generelt er ret skyggefuld, og de gyldne er solelskende, så har jeg dem osse i krukker. Hot Chokolade er en herlig farve, min er dog plantet ud, der blomster den fint, men løvet ligner noget der er løgn.
  hilsner Gunvor

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja disse planter kræver godt med sol. Sjov nok jeg har været så glad for det fine løv på min rose. Måske er det lidt mindre udsat i en krukke på fliser.

   Slet
 5. De brændte farver ser knaldgodt ud i dine flotte krukkesamlinger, men samtidig er det lidt vemodigt, for nu er sommeren allerede lidt på retur.

  Hilsner fra Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Ulla! Jeg har det lige som dig. Efter Skt. Hans bliver dagene lige så stille kortere, de sensommerstauder blomstrer og så er efteråret rundt om hjørnet.

   Slet