01/07/22

Ny inspiration

Tilbage i egen have efter nogle dage i Kbh., som har fyldt alle depoterne med et ordentlig skud haveinspiration. Haven bagved det Kgl. Bibliotek er en oase midt i storbyens mylder.
Den lille have bag Glyptoteket var holdt helt i Tour de France gult!
Endnu en gang har jeg bare nydt at være med til CPH Garden - fine showhaver, masser af dejlige planter og hyggelige havefolk!

6 kommentarer:

  1. Jeg sad netop og tænkte, om du havde været til CPH, det havde du så, og du lader til at have hygget dig. Jeg har set en del billeder derfra i disse dage, jeg synes stort set, det er de samme, I viser, men det jo nok fordi, alle synes om det samme.

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja jeg synes det er meget hyggeligt at være sammen med en masse haveglade mennesker. Du har nok ret i, at der er enkelte motiver der fanger kameraet.

      Slet
  2. Det er alltid flott å få ny hageinspirasjon. Fine bilder du viser.

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak, Marit! Ja det er altid dejligt at få nye ideer med hjem til haven.

      Slet
  3. Jeg har også lige ladet op i København i nogle dage. Jeg var meget begejstret for CPH Garden, især showhaverne var spændende og fyldt af ideer. Det er et stort arbejde, der gøres, når sådan en haveudstilling skal stables på benene.

    Hilsen Elna

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er tredje gang jeg tager til CPH Garden og jeg bliver så glad hver gang. Alle de fine haver og planter og ikke mindst mange haveglade mennesker. Alle smiler! :-)

      Slet